Chateau Meiland over verkoop oude spullen gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Chateau Meiland over verkoop oude spullen gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Chateau Meiland over verkoop oude spullen gemist? Bekijk hier de hele uitzending Alle fragmenten uit deze uitzending Martien (Chateau Meiland) is dol op lamp Kees: 'De enige man in mijn leven' Bekijk deze video » Martien Meiland oefent met Britt Dekker: ''Wat zien we er goed uit samen!'' Bekijk deze video » Martien Meiland bereidt zich voor op verhuizing: ''Mag allemaal weg!'' Bekijk deze video » Geen empathie van Martien Meiland in First & Last: 'Directeur of niet, mij niet bellen' Bekijk deze video » In deze aflevering proberen de Meilandjes allerlei spullen uit het oude chateau te verkopen. Martien stapt ook weer in de auto en doet dat in stijl. Chateau Meiland is elke maandag en dinsdag om 20:30 uur te zien op SBS6 en terug te kijken op KIJK.nl en via Gids.tv. FotoDe familie Meiland heeft genoeg van al die oude chateauspullen: het kan niet allemaal mee naar het nieuwe huis. Zou het beter verkopen als Martien met elk ding op de foto gaat? DoorweeksHet eerste schilderij wordt in ieder geval direct verkocht. Maar of het gigantische Perzische kleed nog wat oplevert is de vraag: het is doorweekt door de lekkage in de paardenschuur. StressMartien is dolgelukkig met zijn nieuwe auto - hij rijdt graag in stijl. Zelfs het pakje boterhammen moet passen bij de nikkel-accenten in het interieur. Zijn gevoel voor styling is bijna even onnavolgbaar als zijn richtingsgevoel en stress blijkt een slecht kompas. Chateau Meiland: Britt Dekker en Martien krijgen 'op hun flikker' Bekijk deze video » Chateau Meiland gemist? Dit is het nieuwe huis van Martien en Erica: "Kijk, daar is de zee!" Bekijk deze video » Video: Maxime Meiland heeft nieuwe tanden Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier bij KIJK.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

In deze aflevering proberen de Meilandjes allerlei spullen uit het oude chateau te verkopen. Martien stapt ook weer in de auto en doet dat in stijl.

Chateau Meiland is elke maandag en dinsdag om 20:30 uur te zien op SBS6 en terug te kijken op KIJK.nl en via Gids.tv.

Foto
De familie Meiland heeft genoeg van al die oude chateauspullen: het kan niet allemaal mee naar het nieuwe huis. Zou het beter verkopen als Martien met elk ding op de foto gaat?

Doorweeks
Het eerste schilderij wordt in ieder geval direct verkocht. Maar of het gigantische Perzische kleed nog wat oplevert is de vraag: het is doorweekt door de lekkage in de paardenschuur.

Stress
Martien is dolgelukkig met zijn nieuwe auto - hij rijdt graag in stijl. Zelfs het pakje boterhammen moet passen bij de nikkel-accenten in het interieur. Zijn gevoel voor styling is bijna even onnavolgbaar als zijn richtingsgevoel en stress blijkt een slecht kompas.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Chateau Meiland

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Chateau Meiland of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier