Martien Meiland bereidt zich voor op verhuizing: ''Mag allemaal weg!''

Martien Meiland bereidt zich voor op verhuizing: ''Mag allemaal weg!''

<em>Martien Meiland</em> bereidt zich voor op verhuizing: ''Mag allemaal weg!'' Na elke aflevering van Chateau Meiland kun je de volgende aflevering meteen vooruitkijken bij NLZIET. Nog eventjes en dan verhuist de familie Meiland van Hengelo naar Noordwijk. Dat betekent dat er opnieuw keuzes gemaakt moeten worden in het meubilair. WegZwanen, zwijnen, herten en Mariabeeldjes: Martien heeft een heel wat decoraties verzameld. Dat kan alleen niet allemaal mee naar de nieuwe woning. ''Die ei-stoel gaat mee, maar die fazanten en die klok moeten weg.'' Chateau Meiland is elke maandag en donderdag om 20:30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Entertainment :
Martien Meiland bereidt zich voor op verhuizing: ''Mag allemaal weg!''

Na elke aflevering van Chateau Meiland kun je de volgende aflevering meteen vooruitkijken bij NLZIET.

Nog eventjes en dan verhuist de familie Meiland van Hengelo naar Noordwijk. Dat betekent dat er opnieuw keuzes gemaakt moeten worden in het meubilair.

Weg
Zwanen, zwijnen, herten en Mariabeeldjes: Martien heeft een heel wat decoraties verzameld. Dat kan alleen niet allemaal mee naar de nieuwe woning. ''Die ei-stoel gaat mee, maar die fazanten en die klok moeten weg.''

Chateau Meiland is elke maandag en donderdag om 20:30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Martien Meiland bereidt zich voor op verhuizing: ''Mag allemaal weg!'' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier