I Can See Your Voice aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

I Can See Your Voice aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

I Can See Your Voice aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending Alle fragmenten uit deze uitzending I Can See Your Voice: Edsilia Rombley en Danny de Munk zijn nieuwe panelleden Bekijk deze video » Nieuw seizoen I Can See Your Voice start 22 april: bekijk de eerste beelden Bekijk deze video » I Can See Your Voice: is deze stem van een ex van Fred van Leer? ‘Ik word rood!’ Bekijk deze video » Zien: Marieke's vlog voor I Can See Your Voice wordt bruut onderbroken Bekijk deze video » I Can See Your Voice: Myrthe (19) blaast de jury omver Bekijk deze video » I Can See Your Voice: Glennis Grace krijgt letterlijk 'No Air' van deze kandidaat Bekijk deze video » I Can See Your Voice: Fred van Leer wordt knalrood door ex-geliefde Bekijk deze video » De muzikale spelshow I Can See Your Voice is terug met een nieuwe reeks waarin de bekende panelleden moeten raden of iemand goed kan zingen of niet. Elke donderdag om 20:30 uur op RTL 4. ValsElke week halen zeven kandidaten alles uit de kast om het panel te laten geloven dat ze een goede zanger zijn. Maar niet alles is wat het lijkt, want er zitten tussen de kandidaten ook een aantal valse stemmen. PanelHet is aan de panelleden Marieke Elsinga, Fred van Leer, Danny de Munk en Edsilia Rombley om te raden of iemand een gouden keeltje heeft of zo vals als een kraai zingt zonder dat er ook maar één noot wordt gezongen. DuetIn verschillende rondes vallen de kandidaten een voor een af. De laatst overgebleven kandidaat mag aan het eind van de show een duet zingen met de bekende Nederlandse gastartiest. En dan wordt duidelijk welke kwaliteiten hij of zij werkelijk in huis heeft... Marieke Elsinga over nieuw seizoen I Can See Your Voice: "Vanaf 22 april op RTL4" Bekijk deze video »
Uitzending :
I Can See Your Voice aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

De muzikale spelshow I Can See Your Voice is terug met een nieuwe reeks waarin de bekende panelleden moeten raden of iemand goed kan zingen of niet. Elke donderdag om 20:30 uur op RTL 4.

Vals
Elke week halen zeven kandidaten alles uit de kast om het panel te laten geloven dat ze een goede zanger zijn. Maar niet alles is wat het lijkt, want er zitten tussen de kandidaten ook een aantal valse stemmen.

Panel
Het is aan de panelleden Marieke Elsinga, Fred van Leer, Danny de Munk en Edsilia Rombley om te raden of iemand een gouden keeltje heeft of zo vals als een kraai zingt zonder dat er ook maar één noot wordt gezongen.

Duet
In verschillende rondes vallen de kandidaten een voor een af. De laatst overgebleven kandidaat mag aan het eind van de show een duet zingen met de bekende Nederlandse gastartiest. En dan wordt duidelijk welke kwaliteiten hij of zij werkelijk in huis heeft...

Bekijk hier alle video's en artikelen van I Can See Your Voice

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op I Can See Your Voice aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier