10 voor Taal aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

10 voor Taal aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

10 voor Taal aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending Alle fragmenten uit deze uitzending 10 Voor Taal: Nick Schilder spreekt voor zijn beurt over ‘copulatie’ Bekijk deze video » 10 Voor Taal: Dennis van der Geest zegt altijd ‘boerenpenis’ in plaats van ‘boerenlul’ Bekijk deze video » De taalquiz 10 voor Taal is terug op tv in een compleet nieuw jasje. Harm Edens test wekelijks de kandidaten met nieuwe taalspellen op hun kennis van de Nederlandse taal. Elke donderdag om 21:30 uur op SBS6. TaalpuzzelsTwee wisselende duo's van BN'ers schuiven elke aflevering aan en spelen vijf quizrondes. Daarin lossen ze taalpuzzels op, breken ze het hoofd over spellingskwesties, en gaat het over de betekenis van bijzondere woorden, spreekwoorden en afkortingen. LachenOok is er genoeg te lachen met geestige taalslippertjes, wonderlijk woordgebruik en prikkelende breinbrekers. Nick & SimonIn de eerste aflevering spelen de bekende Volendamse zangers Nick & Simon tegen de goedgebekte presentatoren Irene Moors en Dennis van der Geest. Later gaan onder anderen schrijvers Kluun en Heleen van Royen en mediamakers Patrick Martens en Marije Knevel de taalstrijd aan. Shownieuws: 10 voor Taal terug op tv, met Harm Edens Bekijk deze video » Dit Was Het Nieuws seizoen 40: bekijk een aantal van de beste fragmenten Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier bij KIJK.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

De taalquiz 10 voor Taal is terug op tv in een compleet nieuw jasje. Harm Edens test wekelijks de kandidaten met nieuwe taalspellen op hun kennis van de Nederlandse taal. Elke donderdag om 21:30 uur op SBS6.

Taalpuzzels
Twee wisselende duo's van BN'ers schuiven elke aflevering aan en spelen vijf quizrondes. Daarin lossen ze taalpuzzels op, breken ze het hoofd over spellingskwesties, en gaat het over de betekenis van bijzondere woorden, spreekwoorden en afkortingen.

Lachen
Ook is er genoeg te lachen met geestige taalslippertjes, wonderlijk woordgebruik en prikkelende breinbrekers.

Nick & Simon
In de eerste aflevering spelen de bekende Volendamse zangers Nick & Simon tegen de goedgebekte presentatoren Irene Moors en Dennis van der Geest. Later gaan onder anderen schrijvers Kluun en Heleen van Royen en mediamakers Patrick Martens en Marije Knevel de taalstrijd aan.

Bekijk hier alle video's en artikelen van 10 voor Taal

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op 10 voor Taal of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier