Op1 gemist? ''Noodwet loopt 1 juni af''

Op1 gemist? ''Noodwet loopt 1 juni af''

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 22 april. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 22 april terugkijken bij Gids.tv.

Staatsrechtskundige Wim Voermans vertelt in Op1 dat hij zich zorgen maakt om de noodwet. ''De noodwet is ingesteld onder de voorwaarde dat het tijdelijk zou zijn. In het oorspronkelijke voorstel stond zes maanden en niet langer.''

<em>Op1</em> gemist? ''Noodwet loopt 1 juni af'' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 22 april. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 22 april terugkijken bij Gids.tv. Staatsrechtskundige Wim Voermans vertelt in Op1 dat hij zich zorgen maakt om de noodwet. ''De noodwet is ingesteld onder de voorwaarde dat het tijdelijk zou zijn. In het oorspronkelijke voorstel stond zes maanden en niet langer.'' Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? ''Noodwet loopt 1 juni af''

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? ''Noodwet loopt 1 juni af'' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier