Op1 gemist? ''Topdrukte in ziekenhuizen door coronacijfers''

Op1 gemist? ''Topdrukte in ziekenhuizen door coronacijfers''

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 22 april. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 22 april terugkijken bij Gids.tv.

In Rotterdam en Enschede stoppen ziekenhuizen met het opnemen van patiënten. Er worden alleen nog mensen opgenomen die met spoed geopereerd moeten worden. Arts-microbioloog Jan Kluytmans vertelt in Op1 over het tekort aan personeel.

<em>Op1</em> gemist? ''Topdrukte in ziekenhuizen door coronacijfers'' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 22 april. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 22 april terugkijken bij Gids.tv. In Rotterdam en Enschede stoppen ziekenhuizen met het opnemen van patiënten. Er worden alleen nog mensen opgenomen die met spoed geopereerd moeten worden. Arts-microbioloog Jan Kluytmans vertelt in Op1 over het tekort aan personeel. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? ''Topdrukte in ziekenhuizen door coronacijfers''

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? ''Topdrukte in ziekenhuizen door coronacijfers'' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier