I Can See Your Voice: Fred van Leer wordt knalrood door ex-geliefde

I Can See Your Voice: Fred van Leer wordt knalrood door ex-geliefde

Wie kan er zingen als een nachtegaal? En wie als een kraai? Dat is de grote vraag in het programma I Can See Your Voice.

Lees verder onder de video.

<em>I Can See Your Voice</em>: Fred van Leer wordt knalrood door ex-geliefde Wie kan er zingen als een nachtegaal? En wie als een kraai? Dat is de grote vraag in het programma I Can See Your Voice. Lees verder onder de video. Bekende stemFred van Leer wordt knalrood wanneer hij een bekende stem hoort. Om wie het precies gaat, dat kan hij niet zeggen. Carlo Boszhard houdt echter vol en probeert antwoorden te krijgen. Het nieuwe seizoen van I Can See Your Voice is iedere donderdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van I Can See Your Voice terugkijken bij Gids.tv. I Can See Your Voice: Edsilia Rombley en Danny de Munk zijn nieuwe panelleden Bekijk deze video » Marieke Elsinga over nieuw seizoen I Can See Your Voice: "Vanaf 22 april op RTL4" Bekijk deze video »
Entertainment :
I Can See Your Voice: Fred van Leer wordt knalrood door ex-geliefde

Bekende stem
Fred van Leer wordt knalrood wanneer hij een bekende stem hoort. Om wie het precies gaat, dat kan hij niet zeggen. Carlo Boszhard houdt echter vol en probeert antwoorden te krijgen.

Het nieuwe seizoen van I Can See Your Voice is iedere donderdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van I Can See Your Voice terugkijken bij Gids.tv.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op I Can See Your Voice: Fred van Leer wordt knalrood door ex-geliefde of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier