Op1 gemist? Henkjan Smits over het Songfestival: ''Het gaat niet alleen om het liedje''

Op1 gemist? Henkjan Smits over het Songfestival: ''Het gaat niet alleen om het liedje''

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 22 april. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 22 april terugkijken bij Gids.tv.

Het Eurovisiesongfestival staat voor de deur en dat betekent dat de voorbereidingen in volle gang zijn. In Op1 praten Henkjan Smits en Jeroen Kijk in de Vegte over de deelnemers. Volgens het draait het niet alleen meer om het lied zelf. ''We hebben de afgelopen jaren gezien hoe belangrijk het licht, het decor en de act zijn,'' stelt Henkjan.

<em>Op1</em> gemist? Henkjan Smits over het <em>Songfestival</em>: ''Het gaat niet alleen om het liedje'' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 22 april. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 22 april terugkijken bij Gids.tv. Het Eurovisiesongfestival staat voor de deur en dat betekent dat de voorbereidingen in volle gang zijn. In Op1 praten Henkjan Smits en Jeroen Kijk in de Vegte over de deelnemers. Volgens het draait het niet alleen meer om het lied zelf. ''We hebben de afgelopen jaren gezien hoe belangrijk het licht, het decor en de act zijn,'' stelt Henkjan. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Henkjan Smits over het Songfestival: ''Het gaat niet alleen om het liedje''

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Henkjan Smits over het Songfestival: ''Het gaat niet alleen om het liedje'' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier