Slotaflevering Red Light gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Slotaflevering Red Light gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Slotaflevering Red Light gemist? Bekijk hier de hele uitzending In de laatste aflevering van de dramaserie Red Light ontstaat een confrontatie tussen Ingmar en de vrouwen. StrijdEindelijk wordt duidelijk wie verantwoordelijk is voor de dood van Eric. Voor alle drie de vrouwen is het een strijd op leven en dood. VerraadOndertussen wordt Evi geconfronteerd met verraad van iemand die dicht bij haar staat. Over de serieIn de Nederlandse serie Red Light verliezen drie vrouwen zichzelf, en vinden elkaar, in de wereld van prostitutie en mensenhandel. Halina Reijn en Carice van Houten over Red Light: "Heel veel actie" Bekijk deze video » Carice van Houten over rol in Red Light: 'Ik was heel zenuwachtig' Bekijk deze video »
Uitzending :
Slotaflevering Red Light gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

In de laatste aflevering van de dramaserie Red Light ontstaat een confrontatie tussen Ingmar en de vrouwen.

Strijd
Eindelijk wordt duidelijk wie verantwoordelijk is voor de dood van Eric. Voor alle drie de vrouwen is het een strijd op leven en dood.

Verraad
Ondertussen wordt Evi geconfronteerd met verraad van iemand die dicht bij haar staat.

Over de serie
In de Nederlandse serie Red Light verliezen drie vrouwen zichzelf, en vinden elkaar, in de wereld van prostitutie en mensenhandel.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Slotaflevering Red Light gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier