Cabaretvoorstelling Ruud Smulders: BRUUD gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Cabaretvoorstelling Ruud Smulders: BRUUD gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Cabaretvoorstelling Ruud Smulders: BRUUD gemist? Bekijk hier de hele uitzending Ruud Smulders, de comedian die met zijn 'De Minuut van Ruud' drie keer per week te zien is in de talkshow De Vooravond met messcherpe en bizarre satire over de actualiteit, is vanavond te zien met de tv-première van zijn cabaret-special BRUUD. DebuutshowOnverwachts, absurd, persoonlijk en maatschappijkritisch zijn woorden waar Ruud zelf totaal bij afhaakt als hij ze leest. Maar wat is Ruud dan wel? In zijn debuutshow 'BRUUD' leren we hem kennen, of is het maar show? MedelijdenAls publiek moet je vooral opletten. Ruud kauwt niks voor, legt niks uit en laat zijn komische gedachtespinsels in rap tempo escaleren. Voor je het weet heb je medelijden met de sterfelijkheid van typetjes of weet je tegen welk tarief een steenbok met de bus reist. EigenzinnigMaar wat zegt dat over Ruud? Ruud laat zien dat hij cabaret snapt en fuckt met de regels. Je krijgt een kijkje in het hoofd van deze eigenzinnige cabaretier. Ruud Smulders krijgt rol in De Vooravond: de minuut van Ruud (video) Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Ruud Smulders, de comedian die met zijn 'De Minuut van Ruud' drie keer per week te zien is in de talkshow De Vooravond met messcherpe en bizarre satire over de actualiteit, is vanavond te zien met de tv-première van zijn cabaret-special BRUUD.

Debuutshow
Onverwachts, absurd, persoonlijk en maatschappijkritisch zijn woorden waar Ruud zelf totaal bij afhaakt als hij ze leest. Maar wat is Ruud dan wel? In zijn debuutshow 'BRUUD' leren we hem kennen, of is het maar show?

Medelijden
Als publiek moet je vooral opletten. Ruud kauwt niks voor, legt niks uit en laat zijn komische gedachtespinsels in rap tempo escaleren. Voor je het weet heb je medelijden met de sterfelijkheid van typetjes of weet je tegen welk tarief een steenbok met de bus reist.

Eigenzinnig
Maar wat zegt dat over Ruud? Ruud laat zien dat hij cabaret snapt en fuckt met de regels. Je krijgt een kijkje in het hoofd van deze eigenzinnige cabaretier.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Cabaretvoorstelling Ruud Smulders: BRUUD gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier