Bekijk Danny's wereld aflevering 12 over racisme in het amateurvoetbal

Bekijk Danny's wereld aflevering 12 over racisme in het amateurvoetbal

In het amateurvoetbal is racisme aan de orde van de dag, en het lijkt ook zeer lastig om dit in de kiem te smoren. Afgelopen week schorste de KNVB nog wel een trainer van AGOVV Apeldoorn voor twee maanden vanwege een racistisch appje aan zijn spelers. Danny Ghosen duikt in Danny's wereld in racisme in het amateurvoetbal.

Lees verder onder de video.

Bekijk <em>Danny's wereld</em> aflevering 12 over racisme in het amateurvoetbal In het amateurvoetbal is racisme aan de orde van de dag, en het lijkt ook zeer lastig om dit in de kiem te smoren. Afgelopen week schorste de KNVB nog wel een trainer van AGOVV Apeldoorn voor twee maanden vanwege een racistisch appje aan zijn spelers. Danny Ghosen duikt in Danny's wereld in racisme in het amateurvoetbal. Lees verder onder de video. OpmerkingenGhosen gaat met de betrokken spelers van AGOVV in gesprek over het incident en hun ervaringen met racisme in het amateurvoetbal. Ook praat hij met een moeder en haar voetballende dochters, die regelmatig opmerkingen krijgen over hun huidskleur. Verder bezoekt Ghosen een Zwolse jeugdtrainer en twee spelers van een gekleurd team, die vertellen dat racistische uitlatingen meer regel dan uitzondering zijn in het amateurvoetbal. Bekijk Danny's wereld aflevering 12 hierboven. Danny's wereld is elke donderdag rond 21.10 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van Danny's wereld terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Danny's Wereld: pedo-activist Nelson over vlucht naar buitenland Bekijk deze video » Bekijk Danny's wereld aflevering 11: pedo-activist Nelson M. vindt dat hij niets fout doet Bekijk deze video »
TV :
Bekijk Danny's wereld aflevering 12 over racisme in het amateurvoetbal

Opmerkingen
Ghosen gaat met de betrokken spelers van AGOVV in gesprek over het incident en hun ervaringen met racisme in het amateurvoetbal. Ook praat hij met een moeder en haar voetballende dochters, die regelmatig opmerkingen krijgen over hun huidskleur. Verder bezoekt Ghosen een Zwolse jeugdtrainer en twee spelers van een gekleurd team, die vertellen dat racistische uitlatingen meer regel dan uitzondering zijn in het amateurvoetbal.

Bekijk Danny's wereld aflevering 12 hierboven.

Danny's wereld is elke donderdag rond 21.10 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van Danny's wereld terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Bekijk Danny's wereld aflevering 12 over racisme in het amateurvoetbal of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier