Zien: Michael van Gerwen krijgt pak slaag van Jonny Clayton in Premier League

Zien: Michael van Gerwen krijgt pak slaag van Jonny Clayton in Premier League

Het kan verkeren bij Michael van Gerwen. Een dag na zijn prachtige overwinning op José de Sousa, waarbij Van Gerwen ruim boven de honderd gemiddeld gooide, speelde de Nederlander een belabberde wedstrijd tegen Jonny Clayton.

Lees verder onder de video.

Zien: <em>Michael van Gerwen</em> krijgt pak slaag van Jonny Clayton in <em>Premier League</em> Het kan verkeren bij Michael van Gerwen. Een dag na zijn prachtige overwinning op José de Sousa, waarbij Van Gerwen ruim boven de honderd gemiddeld gooide, speelde de Nederlander een belabberde wedstrijd tegen Jonny Clayton. Lees verder onder de video. Pak slaagHoewel Van Gerwen al comfortable geplaatst was voor de volgende fase van de Premier League (na negen wedstrijden vallen er twee spelers af), zal het pak slaag van Clayton hem toch pijn hebben gedaan. Het werd maar liefst 7-3 voor de Welshman, die al maanden in een uitstekende vorm verkeert - in tegenstelling tot Van Gerwen. Bekijk de samenvatting van Michael van Gerwen - Jonny Clayton hierboven. Bekijk ook Premier League Darts: Michael van Gerwen speelt spannende partij tegen Gary Anderson Bekijk deze video » Michael van Gerwen heeft nieuwtje voor Arjan van der Giessen: "Had je niet gezien hè?" Bekijk deze video »
Darts :
Zien: Michael van Gerwen krijgt pak slaag van Jonny Clayton in Premier League

Pak slaag
Hoewel Van Gerwen al comfortable geplaatst was voor de volgende fase van de Premier League (na negen wedstrijden vallen er twee spelers af), zal het pak slaag van Clayton hem toch pijn hebben gedaan. Het werd maar liefst 7-3 voor de Welshman, die al maanden in een uitstekende vorm verkeert - in tegenstelling tot Van Gerwen.

Bekijk de samenvatting van Michael van Gerwen - Jonny Clayton hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Michael van Gerwen krijgt pak slaag van Jonny Clayton in Premier League of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier