Michael van Gerwen in zak en as na forse nederlaag: "Alles gaat de mist in"

Michael van Gerwen in zak en as na forse nederlaag: "Alles gaat de mist in"

Michael van Gerwen leed donderdagavond een forse nederlaag tegen Jonny Clayton (7-3) en was na afloop bijzonder ontevreden over zijn eigen spel. "Niks wil, niks lukt. Alles wat ik probeer gaat de mist in." Het zorgde voor een frustrerende avond voor de Nederlander: "Dan baal je verschrikkelijk van jezelf, dat is gewoon klote."

Bekijk het interview met Michael van Gerwen hieronder.

<em>Michael van Gerwen</em> in zak en as na forse nederlaag: &quot;Alles gaat de mist in&quot; Michael van Gerwen leed donderdagavond een forse nederlaag tegen Jonny Clayton (7-3) en was na afloop bijzonder ontevreden over zijn eigen spel. "Niks wil, niks lukt. Alles wat ik probeer gaat de mist in." Het zorgde voor een frustrerende avond voor de Nederlander: "Dan baal je verschrikkelijk van jezelf, dat is gewoon klote." Bekijk het interview met Michael van Gerwen hieronder. Bekijk ook Premier League Darts: Michael van Gerwen speelt spannende partij tegen Gary Anderson Bekijk deze video » Premier League Darts: ijzersterke Michael van Gerwen verslaat José de Sousa Bekijk deze video »
Darts :
Michael van Gerwen in zak en as na forse nederlaag: "Alles gaat de mist in"


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Michael van Gerwen in zak en as na forse nederlaag: "Alles gaat de mist in" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier