Boudewijn de Groot stopt met optreden: bekijk Avond

Boudewijn de Groot stopt met optreden: bekijk Avond

Boudewijn de Groot heeft op zijn website bekend gemaakt niet langer te zullen optreden. Nu zijn afscheidstoernee, die hij samen met George Kooymans en Henny Vrienten zou doen, niet doorgaat vanwege de ziekte van Kooymans heeft hij besloten helemaal het podium niet meer op te gaan: "De laatste voorstelling hadden we tevens gezien als mijn allerlaatste optreden. Het zou voor mij een soort afscheidsavond zijn geweest na een carrière van 56 jaar live optredens. In dit geval dus de spreekwoordelijke nachtkaars", aldus De Groot.

Helaas voor zijn fans zal een van De Groots meest memorabele nummers Avond niet meer live te bewonderen zijn, althans niet gezongen door hem. Gelukkig hebben we de beelden nog:

Boudewijn de Groot stopt met optreden: bekijk <em>Avond</em> Boudewijn de Groot heeft op zijn website bekend gemaakt niet langer te zullen optreden. Nu zijn afscheidstoernee, die hij samen met George Kooymans en Henny Vrienten zou doen, niet doorgaat vanwege de ziekte van Kooymans heeft hij besloten helemaal het podium niet meer op te gaan: "De laatste voorstelling hadden we tevens gezien als mijn allerlaatste optreden. Het zou voor mij een soort afscheidsavond zijn geweest na een carrière van 56 jaar live optredens. In dit geval dus de spreekwoordelijke nachtkaars", aldus De Groot. Helaas voor zijn fans zal een van De Groots meest memorabele nummers Avond niet meer live te bewonderen zijn, althans niet gezongen door hem. Gelukkig hebben we de beelden nog: Bekijk ook DWDD: De Vreemde Kostgangers stoppen: Boudewijn de Groot wil niet meer optreden door toenemende zenuwen Bekijk deze video » Golden Earring's George Kooymans stopt met optreden: bekijk Radar Love (live) Bekijk deze video »
Nieuws :
Boudewijn de Groot stopt met optreden: bekijk Avond


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Boudewijn de Groot stopt met optreden: bekijk Avond of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier