LuckyTV: koning Willy wil graag "vrouwelijk schoon" zien bij Songfestival

LuckyTV: koning Willy wil graag "vrouwelijk schoon" zien bij Songfestival

Koning Willy was gisteren (donderdag 22 april) op bezoek in Ahoy Rotterdam, waar over een kleine maand het Eurovisie Songfestival zal plaatsvinden. Onze vorst had ook nog wel een paar tips voor de organisatie: "Je moet er gewoon voor zorgen dat er wat vrouwelijk schoon rondloopt."

Hieronder zie je een video van LuckyTV. Heb je LuckyTV gemist? Kijk alle video's terug via Gids.tv.

<em>LuckyTV</em>: koning Willy wil graag &quot;vrouwelijk schoon&quot; zien bij Songfestival Koning Willy was gisteren (donderdag 22 april) op bezoek in Ahoy Rotterdam, waar over een kleine maand het Eurovisie Songfestival zal plaatsvinden. Onze vorst had ook nog wel een paar tips voor de organisatie: "Je moet er gewoon voor zorgen dat er wat vrouwelijk schoon rondloopt." Hieronder zie je een video van LuckyTV. Heb je LuckyTV gemist? Kijk alle video's terug via Gids.tv. Niet onder de indrukWilly krijgt een rondleiding door Ahoy, maar is niet erg onder de indruk van de aankleding van de zaal. "Wanneer gaan jullie beginnen? Oh, is dit het al?" vraagt de teleurgestelde koning. Hij blijkt een ware expert op vele gebieden en wil de organisatoren dus graag van tips voorzien. "Luister nou effe! Je lult er maar doorheen! Anders wordt het nooit wat met dat kutfestival." Bekijk het fragment van LuckyTV hierboven. Je kunt alle video's van LuckyTV terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook LuckyTV: zo werkt de corona schreeuwcabine met discolicht Bekijk deze video » LuckyTV: NASA-team Ingenuity juicht ook bij aankoop op Amazon Bekijk deze video » LuckyTV: Freek Vonk gaat los in T-Rex-pak: ‘Krijg bijna geen adem meer, laterrr’ Bekijk deze video »
Humor :
LuckyTV: koning Willy wil graag "vrouwelijk schoon" zien bij Songfestival

Niet onder de indruk
Willy krijgt een rondleiding door Ahoy, maar is niet erg onder de indruk van de aankleding van de zaal. "Wanneer gaan jullie beginnen? Oh, is dit het al?" vraagt de teleurgestelde koning. Hij blijkt een ware expert op vele gebieden en wil de organisatoren dus graag van tips voorzien. "Luister nou effe! Je lult er maar doorheen! Anders wordt het nooit wat met dat kutfestival."

Bekijk het fragment van LuckyTV hierboven. Je kunt alle video's van LuckyTV terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op LuckyTV: koning Willy wil graag "vrouwelijk schoon" zien bij Songfestival of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier