Beau gemist? 'Mark Rutte heeft wat uit te leggen na nieuwe Toeslagenaffaire-ophef'

Beau gemist? 'Mark Rutte heeft wat uit te leggen na nieuwe Toeslagenaffaire-ophef'

We zijn de commotie rondom 'Omtzigt: functie elders' nog maar amper vergeten of het volgende Haags drama dient zich aan: RTL Nieuws onthulde deze week dat het kabinet mogelijk informatie m.b.t. de Toeslagenaffaire heeft achtergehouden voor de Tweede Kamer. Parlementair verslaggever Fons Lambie geeft de laatste stand van zaken: "Het gaat niet alleen meer om Mark Rutte, het gaat hier ook om Wopke Hoekstra en Sigrid Kaag. Ze waren allemaal bij de vergaderingen betrokken en hebben allemaal wat uit te leggen."

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van donderdag 22 april. Je kunt ook de hele uitzending van Beau van 22 april terugkijken bij Gids.tv.

<em>Beau gemist?</em> 'Mark Rutte heeft wat uit te leggen na nieuwe Toeslagenaffaire-ophef' We zijn de commotie rondom 'Omtzigt: functie elders' nog maar amper vergeten of het volgende Haags drama dient zich aan: RTL Nieuws onthulde deze week dat het kabinet mogelijk informatie m.b.t. de Toeslagenaffaire heeft achtergehouden voor de Tweede Kamer. Parlementair verslaggever Fons Lambie geeft de laatste stand van zaken: "Het gaat niet alleen meer om Mark Rutte, het gaat hier ook om Wopke Hoekstra en Sigrid Kaag. Ze waren allemaal bij de vergaderingen betrokken en hebben allemaal wat uit te leggen." Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van donderdag 22 april. Je kunt ook de hele uitzending van Beau van 22 april terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Beau gemist? 'Mark Rutte heeft wat uit te leggen na nieuwe Toeslagenaffaire-ophef'


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Beau gemist? 'Mark Rutte heeft wat uit te leggen na nieuwe Toeslagenaffaire-ophef' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier