René Mioch voorspelt bij Beau de Oscars: "Nomadland wordt grote winnaar"

René Mioch voorspelt bij Beau de Oscars: "Nomadland wordt grote winnaar"

Filmjournalist René Mioch zat donderdagavond aan tafel bij Beau om vooruit te blikken op de Oscars, die komende zondag worden uitgereikt. Hij valt direct met de deur in huis: "Nomadland wordt waarschijnlijk de grote winnaar."

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van donderdag 22 april. Je kunt ook de hele uitzending van Beau van 22 april terugkijken bij Gids.tv.

René Mioch voorspelt bij <em>Beau</em> de Oscars: &quot;<em>Nomadland</em> wordt grote winnaar&quot; Filmjournalist René Mioch zat donderdagavond aan tafel bij Beau om vooruit te blikken op de Oscars, die komende zondag worden uitgereikt. Hij valt direct met de deur in huis: "Nomadland wordt waarschijnlijk de grote winnaar." Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van donderdag 22 april. Je kunt ook de hele uitzending van Beau van 22 april terugkijken bij Gids.tv. AangrijpendMioch zwaait de film, met Frances McDormand in de hoofdrol, ook veel lof toe: "Het is aangrijpend, het is echt een hele mooie film." Er worden ook diverse andere films besproken door Mioch, zoals Ma Rainey's Black Bottom en The Trial of the Chicago 7. Al met al heeft het afgelopen filmjaar - ondanks de coronacrisis - genoeg moois opgeleverd. Bekijk het fragment uit Beau hierboven. De uitreiking van de 93ste Academy Awards is in de nacht van zondag 25 op maandag 26 april vanaf 02.00 uur LIVE te zien op FOX. Lees hier op welk kanaal FOX te vinden is bij jouw tv-aanbieder.
Talkshow :
René Mioch voorspelt bij Beau de Oscars: "Nomadland wordt grote winnaar"

Aangrijpend
Mioch zwaait de film, met Frances McDormand in de hoofdrol, ook veel lof toe: "Het is aangrijpend, het is echt een hele mooie film." Er worden ook diverse andere films besproken door Mioch, zoals Ma Rainey's Black Bottom en The Trial of the Chicago 7. Al met al heeft het afgelopen filmjaar - ondanks de coronacrisis - genoeg moois opgeleverd.

Bekijk het fragment uit Beau hierboven.

De uitreiking van de 93ste Academy Awards is in de nacht van zondag 25 op maandag 26 april vanaf 02.00 uur LIVE te zien op FOX. Lees hier op welk kanaal FOX te vinden is bij jouw tv-aanbieder.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op René Mioch voorspelt bij Beau de Oscars: "Nomadland wordt grote winnaar" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier