Video: Koningsspelen geopend door Willem-Alexander en Máxima

Video: Koningsspelen geopend door Willem-Alexander en Máxima

Het koninklijk paar heeft vrijdagochtend het startsein voor de Koningsspelen van 2021 gegeven. Willem-Alexander en Máxima zijn maar wat blij dat het sportieve evenement dit jaar weer door kan gaan: "Vorig jaar was het heel triest dat het niet door kon gaan en we hadden nooit gedacht dat het zo lang zou duren. Helaas kon het onbijt niet doorgaan maar ik ben toch heel blij dat de Koningsspelen in 2021 weer het begin van samen sporten zijn", aldus de koning. Bekijk de video van de NOS hieronder. Het interview met het koninklijk paar zie je vanaf 7min40.

Video: <em>Koningsspelen</em> geopend door Willem-Alexander en Máxima Het koninklijk paar heeft vrijdagochtend het startsein voor de Koningsspelen van 2021 gegeven. Willem-Alexander en Máxima zijn maar wat blij dat het sportieve evenement dit jaar weer door kan gaan: "Vorig jaar was het heel triest dat het niet door kon gaan en we hadden nooit gedacht dat het zo lang zou duren. Helaas kon het onbijt niet doorgaan maar ik ben toch heel blij dat de Koningsspelen in 2021 weer het begin van samen sporten zijn", aldus de koning. Bekijk de video van de NOS hieronder. Het interview met het koninklijk paar zie je vanaf 7min40. Bekijk ook Bekijk backstage beelden van Koningsspelen-lied 'Zij aan zij' Bekijk deze video »
Nieuws :
Video: Koningsspelen geopend door Willem-Alexander en Máxima


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Video: Koningsspelen geopend door Willem-Alexander en Máxima of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier