Video: Caroline van der Plas woest op Hugo de Jonge na verkeerd uitspreken BBB

Video: Caroline van der Plas woest op Hugo de Jonge na verkeerd uitspreken BBB

Wanneer coronaminister Hugo de Jonge de BoerBurgerBeweging van Caroline van der Plas uitspreekt als 'triple B', ontploft het kamerlid: "Hier maak ik enstig bezwaar tegen. Net al hoe de minister-president dat zegt, triple B, en u gaat dat nu even vrolijk overdoen. Ik vind dit gewoon echt minachtend wat u nu doet en ik eis ook dat het teruggenomen wordt en dat u onze naam normaal uitspreekt. Niet alleen vanavond, de komende vier jaar." De reactie van De Jonge zie je hieronder, in de video van De Telegraaf.

Video: <em>Caroline van der Plas</em> woest op Hugo de Jonge na verkeerd uitspreken BBB Wanneer coronaminister Hugo de Jonge de BoerBurgerBeweging van Caroline van der Plas uitspreekt als 'triple B', ontploft het kamerlid: "Hier maak ik enstig bezwaar tegen. Net al hoe de minister-president dat zegt, triple B, en u gaat dat nu even vrolijk overdoen. Ik vind dit gewoon echt minachtend wat u nu doet en ik eis ook dat het teruggenomen wordt en dat u onze naam normaal uitspreekt. Niet alleen vanavond, de komende vier jaar." De reactie van De Jonge zie je hieronder, in de video van De Telegraaf. Bekijk ook Jinek gemist? Sylvana Simons clasht met Caroline van der Plas (BBB) Bekijk deze video » Video: Mark Rutte vindt dat Sylvana Simons geïrriteerd doet Bekijk deze video »
Nieuws :
Video: Caroline van der Plas woest op Hugo de Jonge na verkeerd uitspreken BBB


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: Caroline van der Plas woest op Hugo de Jonge na verkeerd uitspreken BBB of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier