Lang Leve de Liefde: Hans steekt zichzelf bijna in brand bij bbq

Lang Leve de Liefde: Hans steekt zichzelf bijna in brand bij bbq

Hans weet wel hoe hij een barbecue aan moet steken, denkt hij en zegt hij. Vervolgens gaat het toch helemaal mis en steekt hij zichzelf bijna in brand: "Ik heb mijn haar verbrand. Mijn ego heeft even een deukje opgelopen." Hij is er best wel van geschrokken en heeft duidelijk even een hug van zijn date nodig. Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder.

<em>Lang Leve de Liefde</em>: Hans steekt zichzelf bijna in brand bij bbq Hans weet wel hoe hij een barbecue aan moet steken, denkt hij en zegt hij. Vervolgens gaat het toch helemaal mis en steekt hij zichzelf bijna in brand: "Ik heb mijn haar verbrand. Mijn ego heeft even een deukje opgelopen." Hij is er best wel van geschrokken en heeft duidelijk even een hug van zijn date nodig. Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder. Lang Leve De Liefde is iedere dag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Emile vraagt Wilma in Lang Leve de Liefde of ze nog kan ontdooien Bekijk deze video » Lang Leve De Liefde: William tegen date Eefje: ‘Ik zou meteen voorbij lopen’ Bekijk deze video »
TV :
Lang Leve de Liefde: Hans steekt zichzelf bijna in brand bij bbq

Lang Leve De Liefde is iedere dag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Lang Leve de Liefde: Hans steekt zichzelf bijna in brand bij bbq of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier