Maaike Dorsteen in Koffietijd: "Collageen is hot & happening"

Maaike Dorsteen in Koffietijd: "Collageen is hot & happening"

"Een stralende huid komt van binnenuit", is een van de bekende uitspraken van beautydeskundige Maaike Dorsteen. Die huid kun je ouderwets verzorgen met crème en een gezonde levensstijl maar....je kunt ook collageensupplementen nemen. "Het is hot & happening", aldus Dorsteen die uitlegt wat collageen precies is en vervolgens live een shot neemt. Bekijk het fragment van Koffietijd hieronder.

Maaike Dorsteen in <em>Koffietijd</em>: &quot;Collageen is hot &amp; happening&quot; "Een stralende huid komt van binnenuit", is een van de bekende uitspraken van beautydeskundige Maaike Dorsteen. Die huid kun je ouderwets verzorgen met crème en een gezonde levensstijl maar....je kunt ook collageensupplementen nemen. "Het is hot & happening", aldus Dorsteen die uitlegt wat collageen precies is en vervolgens live een shot neemt. Bekijk het fragment van Koffietijd hieronder. Bekijk ook Koffietijd: Maaike vertelt over stijliconen en inspirerende vrouwen Bekijk deze video »
TV :
Maaike Dorsteen in Koffietijd: "Collageen is hot & happening"Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Maaike Dorsteen in Koffietijd: "Collageen is hot & happening" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier