Video: Mark Rutte vindt dat Sylvana Simons geïrriteerd doet

Video: Mark Rutte vindt dat Sylvana Simons geïrriteerd doet

Tijdens het coronadebat van donderdag probeerde Sylvana Simons (BIJ1) demissionair premier Mark Rutte het vuur aan de schenen te leggen door wat kritische vragen over immuniteit te stellen. Rutte had daar niet echt zin in: "Wat doet u geïrriteerd, mevrouw Simons."

"U moet me eens meemaken als ik geïrriteerd ben"
Die opmerking is koren op de molen van het kersverse Tweede Kamerlid: "U denkt dat ik geïrriteerd ben? U moet me eens meemaken als ik geïrriteerd ben." Bekijk het fragment, dat BIJ1 op Twitter plaatste, hieronder.

Video: Mark Rutte vindt dat <em>Sylvana Simons</em> geïrriteerd doet Tijdens het coronadebat van donderdag probeerde Sylvana Simons (BIJ1) demissionair premier Mark Rutte het vuur aan de schenen te leggen door wat kritische vragen over immuniteit te stellen. Rutte had daar niet echt zin in: "Wat doet u geïrriteerd, mevrouw Simons." "U moet me eens meemaken als ik geïrriteerd ben"Die opmerking is koren op de molen van het kersverse Tweede Kamerlid: "U denkt dat ik geïrriteerd ben? U moet me eens meemaken als ik geïrriteerd ben." Bekijk het fragment, dat BIJ1 op Twitter plaatste, hieronder. Bekijk ook Video: Caroline van der Plas woest op Hugo de Jonge na verkeerd uitspreken BBB Bekijk deze video »
Nieuws :
Video: Mark Rutte vindt dat Sylvana Simons geïrriteerd doet


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: Mark Rutte vindt dat Sylvana Simons geïrriteerd doet of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier