Vrijdag in The Voice Kids: coach Sanne wordt emotioneel door optreden

Vrijdag in The Voice Kids: coach Sanne wordt emotioneel door optreden

Vrijdag kun je weer kijken naar een nieuwe aflevering van The Voice Kids. Als je alvast een voorproefje wil zien op wat er allemaal staat te gebeuren in de talentenjacht, bekijk dan de video hieronder.

Lees verder onder de video.

Vrijdag in <em>The Voice Kids</em>: coach Sanne wordt emotioneel door optreden Vrijdag kun je weer kijken naar een nieuwe aflevering van The Voice Kids. Als je alvast een voorproefje wil zien op wat er allemaal staat te gebeuren in de talentenjacht, bekijk dan de video hieronder. Lees verder onder de video. Jamai krijgt klappenIn de eerste beelden is namelijk te zien dat een meisje haar vriendje heeft meegenomen. Ook krijgt Jamai klappen. En coach Sanne Hans wordt geraakt door een van de optredens. “Ik ben helemaal emotioneel nu. Want ik vond het echt heel erg mooi.” Bekijk de promo voor The Voice Kids van vrijdag 23 april in de video hierboven. The Voice Kids is elke vrijdag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van The Voice Kids terugkijken bij Gids.tv. Mijntje én Snelle tijdens The Blind Auditions van The Voice Kids met Kleur Bekijk deze video » Voice Kids-afvaller Duron trend op social media: "Iedereen wil handtekening" (video) Bekijk deze video »

Jamai krijgt klappen
In de eerste beelden is namelijk te zien dat een meisje haar vriendje heeft meegenomen. Ook krijgt Jamai klappen. En coach Sanne Hans wordt geraakt door een van de optredens. “Ik ben helemaal emotioneel nu. Want ik vond het echt heel erg mooi.”

Bekijk de promo voor The Voice Kids van vrijdag 23 april in de video hierboven.

The Voice Kids is elke vrijdag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van The Voice Kids terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Vrijdag in The Voice Kids: coach Sanne wordt emotioneel door optreden of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier