Oplichters Aangepakt: Kees maakt zich met handboeien vast aan voortvluchtige Remco

Oplichters Aangepakt: Kees maakt zich met handboeien vast aan voortvluchtige Remco

Kees van der Spek heeft zich met handboeien vastgemaakt aan de voortvluchtige Remco, die hij daardoor kan dwingen om zijn jeugdvriend Hank weer onder ogen te komen. Die krijgt namelijk nog zo'n vier ton van hem en eist uitleg. Bekijk het fragment van Oplichters Aangepakt hieronder.

<em>Oplichters Aangepakt</em>: Kees maakt zich met handboeien vast aan voortvluchtige Remco Kees van der Spek heeft zich met handboeien vastgemaakt aan de voortvluchtige Remco, die hij daardoor kan dwingen om zijn jeugdvriend Hank weer onder ogen te komen. Die krijgt namelijk nog zo'n vier ton van hem en eist uitleg. Bekijk het fragment van Oplichters Aangepakt hieronder. Kees van der Spek: Oplichters Aangepakt is elke dinsdag om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt elke aflevering van Kees van der Spek: Oplichters Aangepakt terugkijken bij Gids.tv.

Kees van der Spek: Oplichters Aangepakt is elke dinsdag om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt elke aflevering van Kees van der Spek: Oplichters Aangepakt terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Oplichters Aangepakt: Kees maakt zich met handboeien vast aan voortvluchtige Remco of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier