RTL Nieuws: gaat Mark Rutte notulen ministerraad openbaar maken?

RTL Nieuws: gaat Mark Rutte notulen ministerraad openbaar maken?

Het is de vraag die alle parlementair verslaggevers en een groot deel van Nederland vandaag bezighoudt: gaat het kabinet notulen van de ministerraad, rondom de toeslagenaffaire, openbaar maken? Mark Rutte reageerde vrijdagochtend: "Het is een van de verzoeken van de kamer en daar gaan we vandaag naar kijken." Bekijk het fragment van RTL Nieuws hieronder.

RTL Nieuws: gaat <em>Mark Rutte</em> notulen ministerraad openbaar maken? Het is de vraag die alle parlementair verslaggevers en een groot deel van Nederland vandaag bezighoudt: gaat het kabinet notulen van de ministerraad, rondom de toeslagenaffaire, openbaar maken? Mark Rutte reageerde vrijdagochtend: "Het is een van de verzoeken van de kamer en daar gaan we vandaag naar kijken." Bekijk het fragment van RTL Nieuws hieronder. Bekijk ook Beau gemist? 'Mark Rutte heeft wat uit te leggen na nieuwe Toeslagenaffaire-ophef' Bekijk deze video » Video: Mark Rutte vindt dat Sylvana Simons geïrriteerd doet Bekijk deze video »
TV :
RTL Nieuws: gaat Mark Rutte notulen ministerraad openbaar maken?


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op RTL Nieuws: gaat Mark Rutte notulen ministerraad openbaar maken? of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier