Geen empathie van Martien Meiland in First & Last: 'Directeur of niet, mij niet bellen'

Geen empathie van Martien Meiland in First & Last: 'Directeur of niet, mij niet bellen'

Na elke aflevering van Chateau Meiland kun je de volgende aflevering meteen vooruitkijken bij NLZIET.

Martien Meiland is niet van plan om empathie te tonen in de nieuwe spelshow First & Last. In Chateau Meiland wordt de realityster gevolgd als hij met Britt Dekker First & Last gaat presenteren en hij krijgt de aanwijzing om medelijden te tonen met de verliezers.

Lees verder onder de video.

Geen empathie van Martien Meiland in <em>First &amp; Last</em>: 'Directeur of niet, mij niet bellen' Na elke aflevering van Chateau Meiland kun je de volgende aflevering meteen vooruitkijken bij NLZIET. Martien Meiland is niet van plan om empathie te tonen in de nieuwe spelshow First & Last. In Chateau Meiland wordt de realityster gevolgd als hij met Britt Dekker First & Last gaat presenteren en hij krijgt de aanwijzing om medelijden te tonen met de verliezers. Lees verder onder de video. Martien vindt reiskostenvergoeding genoeg“Empathie? Nee hoor, helemaal niet”, reageert Martien op de tip van Britt. Hij denkt dat de kandidaten vast wel reiskostenvergoeding of zoiets krijgen en dat vindt hij blijkbaar meer dan genoeg. Ook het feit dat deze vraag van de directeur komt, boeit Martien weinig. “Nee hoor, directeur of niet, mij niet bellen.” Bekijk de beelden van Chateau Meiland in de video hierboven. De nieuwe spelshow First & Last is vanaf vrijdag 23 april wekelijks rond 21.20 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van First & Last terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Chateau Meiland: Britt Dekker en Martien krijgen 'op hun flikker' Bekijk deze video » Martien Meiland oefent met Britt Dekker: ''Wat zien we er goed uit samen!'' Bekijk deze video »

Martien vindt reiskostenvergoeding genoeg
“Empathie? Nee hoor, helemaal niet”, reageert Martien op de tip van Britt. Hij denkt dat de kandidaten vast wel reiskostenvergoeding of zoiets krijgen en dat vindt hij blijkbaar meer dan genoeg. Ook het feit dat deze vraag van de directeur komt, boeit Martien weinig. “Nee hoor, directeur of niet, mij niet bellen.”

Bekijk de beelden van Chateau Meiland in de video hierboven.

De nieuwe spelshow First & Last is vanaf vrijdag 23 april wekelijks rond 21.20 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van First & Last terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Geen empathie van Martien Meiland in First & Last: 'Directeur of niet, mij niet bellen' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier