The Cube start vrijdag: bekijk eerste beelden van spannend ballenspel

The Cube start vrijdag: bekijk eerste beelden van spannend ballenspel

Vanavond verschijnt het internationale succes The Cube voor het eerst op de Nederlandse televisie. De kandidaten krijgen allerlei opdrachten voor hun kiezen in een doorzichtige kubus, de presentatie is in handen van Gordon.

Lees verder onder de video.

<em>The Cube</em> start vrijdag: bekijk eerste beelden van spannend ballenspel Vanavond verschijnt het internationale succes The Cube voor het eerst op de Nederlandse televisie. De kandidaten krijgen allerlei opdrachten voor hun kiezen in een doorzichtige kubus, de presentatie is in handen van Gordon. Lees verder onder de video. Kandidaten The Cube kunnen 100.000 euro winnenEr staat heel wat op het spel voor de deelnemers, zij kunnen namelijk 100.000 euro winnen. Het gaat veelal om spellen die op het eerste gezicht simpel lijken, maar waar je toch heel wat skills voor nodig hebt om deze goed en snel uit te voeren. In de video hierboven kun je eerste beelden bekijken van een spannend ballenspel van The Cube. De nieuwe spelshow The Cube is vanaf vrijdag 23 april wekelijks om 20.00 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van The Cube terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Gordon presenteert The Cube vanaf 23 april bij SBS6: bekijk de eerste beelden Bekijk deze video » Bekijk de promo van de nieuwe SBS6-spelshow The Cube Bekijk deze video »

Kandidaten The Cube kunnen 100.000 euro winnen
Er staat heel wat op het spel voor de deelnemers, zij kunnen namelijk 100.000 euro winnen. Het gaat veelal om spellen die op het eerste gezicht simpel lijken, maar waar je toch heel wat skills voor nodig hebt om deze goed en snel uit te voeren.

In de video hierboven kun je eerste beelden bekijken van een spannend ballenspel van The Cube.

De nieuwe spelshow The Cube is vanaf vrijdag 23 april wekelijks om 20.00 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van The Cube terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op The Cube start vrijdag: bekijk eerste beelden van spannend ballenspel of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier