Zien: SpaceX lanceert gerecyclede raket met vier astronauten naar ISS

Zien: SpaceX lanceert gerecyclede raket met vier astronauten naar ISS

SpaceX heeft de Falcon 9-raket vrijdag gelanceerd met vier astronauten, vanuit het Kennedy Space Center. Hiervoor werden een gerecyclede raket en capsule gebruikt.

Lees verder onder de video.

Zien: <em>SpaceX</em> lanceert gerecyclede raket met vier astronauten naar ISS SpaceX heeft de Falcon 9-raket vrijdag gelanceerd met vier astronauten, vanuit het Kennedy Space Center. Hiervoor werden een gerecyclede raket en capsule gebruikt. Lees verder onder de video. Kosten besparen met hergebruik raketHet is alweer de derde bemande vlucht van dit bedrijf in een jaar. Het is de eerste keer dat er een capsule en raket worden hergebruikt, op deze manier kunnen veel kosten in de toekomst worden bespaard. De astronauten Shane Kimbrough, Megan McArthur, Akihiko Hoshide en Thomas Pesquet zijn op weg naar ISS (het internationale ruimtestation). Bekijk de video van NBC News met beelden van de lancering hierboven. LuckyTV heeft nieuwe beelden explosie SpaceX-raket: man met drone is boosdoener Bekijk deze video » SpaceX-raket explodeert na landing in Texas: bekijk de heftige beelden Bekijk deze video »
Nieuws :
Zien: SpaceX lanceert gerecyclede raket met vier astronauten naar ISS

Kosten besparen met hergebruik raket
Het is alweer de derde bemande vlucht van dit bedrijf in een jaar. Het is de eerste keer dat er een capsule en raket worden hergebruikt, op deze manier kunnen veel kosten in de toekomst worden bespaard. De astronauten Shane Kimbrough, Megan McArthur, Akihiko Hoshide en Thomas Pesquet zijn op weg naar ISS (het internationale ruimtestation).

Bekijk de video van NBC News met beelden van de lancering hierboven.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: SpaceX lanceert gerecyclede raket met vier astronauten naar ISS of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier