Laura Ponticorvo kondigt zwangerschap aan in video: ‘Grootste droom komt uit’

Laura Ponticorvo kondigt zwangerschap aan in video: ‘Grootste droom komt uit’

Laura Ponticorvo heeft in een video bekendgemaakt dat ze zwanger is van haar eerste kindje. De Youtuber en haar man Ryan Rijger zijn dolblij met de zwangerschap. “Daar ben je dan eindelijk, ons kleine wondertje”, laat Laura weten op Instagram. “Het was een hobbelige weg die papa en mama hebben afgelegd samen maar het was het allemaal waard. Onze grootste droom is uitgekomen en we zijn zo ongelooflijk gelukkig en gezegend dat je nu veilig en warm in mama’s buikje groeit.”

Bekijk de video van Laura Ponticorvo met de aankondiging van haar zwangerschap hieronder.

<em>Laura Ponticorvo</em> kondigt zwangerschap aan in video: ‘Grootste droom komt uit’ Laura Ponticorvo heeft in een video bekendgemaakt dat ze zwanger is van haar eerste kindje. De Youtuber en haar man Ryan Rijger zijn dolblij met de zwangerschap. “Daar ben je dan eindelijk, ons kleine wondertje”, laat Laura weten op Instagram. “Het was een hobbelige weg die papa en mama hebben afgelegd samen maar het was het allemaal waard. Onze grootste droom is uitgekomen en we zijn zo ongelooflijk gelukkig en gezegend dat je nu veilig en warm in mama’s buikje groeit.” Bekijk de video van Laura Ponticorvo met de aankondiging van haar zwangerschap hieronder. Enzo Knol koopt nieuw huis: "We gaan hier ons droomhuis van maken" Bekijk deze video » Zien: Kalvijn rijdt journalisten aan tijdens telefoneren Bekijk deze video »


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Laura Ponticorvo kondigt zwangerschap aan in video: ‘Grootste droom komt uit’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier