De Verraders: Holly Brood verrast zichzelf hoever ze gaat in het spel

De Verraders: Holly Brood verrast zichzelf hoever ze gaat in het spel

Holly Brood heeft in De Verraders Kees Boot behoorlijk verraden door hem weg te stemmen. Volgens de actrice kon ze bijna niet anders dan haar pijlen richten op haar mede-verrader, maar toch verrast Holly zichzelf. “Wat een gek spel. Dat ik dit, echt serieus, de meest nuchtere meid van heel Nederland, hier ook echt ver in zou kunnen gaan. Nee, dat had ik nooit verwacht.”

Bekijk het fragment van De Verraders in de video hieronder.

De Verraders is elke zaterdag om 21.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van De Verraders terugkijken bij Gids.tv.

<em>De Verraders</em>: Holly Brood verrast zichzelf hoever ze gaat in het spel Holly Brood heeft in De Verraders Kees Boot behoorlijk verraden door hem weg te stemmen. Volgens de actrice kon ze bijna niet anders dan haar pijlen richten op haar mede-verrader, maar toch verrast Holly zichzelf. “Wat een gek spel. Dat ik dit, echt serieus, de meest nuchtere meid van heel Nederland, hier ook echt ver in zou kunnen gaan. Nee, dat had ik nooit verwacht.” Bekijk het fragment van De Verraders in de video hieronder. De Verraders is elke zaterdag om 21.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van De Verraders terugkijken bij Gids.tv. Samantha Steenwijk reageert in RTL Boulevard op haar slinkse streek in De Verraders Bekijk deze video » De Verraders: discussie Samantha, Kees en Holly over wie moet worden ‘vermoord’ Bekijk deze video »


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op De Verraders: Holly Brood verrast zichzelf hoever ze gaat in het spel of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier