Vrijdag in laatste Bed & Breakfast van dit seizoen: ‘Zeurmuis!’

Vrijdag in laatste Bed & Breakfast van dit seizoen: ‘Zeurmuis!’

Vrijdag is het alweer tijd voor de laatste Bed & Breakfast van dit seizoen. Deze keer gaan de deelnemers in Limburg bij elkaar logeren.

Lees verder onder de video.

Vrijdag in laatste <em>Bed &amp; Breakfast</em> van dit seizoen: ‘Zeurmuis!’ Vrijdag is het alweer tijd voor de laatste Bed & Breakfast van dit seizoen. Deze keer gaan de deelnemers in Limburg bij elkaar logeren. Lees verder onder de video. Lekker werken, klagen en logerenIn Bed & Breakfast blijft het niet alleen bij logeren, er wordt natuurlijk ook uitgebreid getest en geoordeeld over elkaars B&B. Deze keer gaan ze Limburg in om bijvoorbeeld aan het werk te gaan op een biologische wijngaard. Maar bij het beoordelen vindt een dame dat haar partner wel erg klaagt. “Zeurmuis!” Bekijk de beelden van de nieuwe aflevering van Bed & Breakfast in de video hierboven. Bed & Breakfast is elke vrijdag om 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Bed & Breakfast terugkijken bij Gids.tv. Bed & Breakfast: kijkers zwaar geïrriteerd door zeurende Gerrie en Dennis Bekijk deze video » Vrijdag in Bed & Breakfast: deelnemers gaan op trekkertocht met huifkar Bekijk deze video »

Lekker werken, klagen en logeren
In Bed & Breakfast blijft het niet alleen bij logeren, er wordt natuurlijk ook uitgebreid getest en geoordeeld over elkaars B&B. Deze keer gaan ze Limburg in om bijvoorbeeld aan het werk te gaan op een biologische wijngaard. Maar bij het beoordelen vindt een dame dat haar partner wel erg klaagt. “Zeurmuis!”

Bekijk de beelden van de nieuwe aflevering van Bed & Breakfast in de video hierboven.

Bed & Breakfast is elke vrijdag om 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Bed & Breakfast terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vrijdag in laatste Bed & Breakfast van dit seizoen: ‘Zeurmuis!’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier