Kijk LIVE: EMA komt met nieuw oordeel over coronavaccin AstraZeneca

Kijk LIVE: EMA komt met nieuw oordeel over coronavaccin AstraZeneca

Kijk LIVE: EMA komt met nieuw oordeel over coronavaccin <em>AstraZeneca</em> Kijk op vrijdag 23 april vanaf 16.00 uur LIVE naar het oordeel van EMA over AstraZeneca. Het Europees geneesmiddelenbureau EMA komt vrijdagmiddag met een nieuw oordeel over het coronavaccin AstraZeneca. Eerder werd al bekendgemaakt dat er een zeer klein risico is bij dit vaccin op trombose. Maar dit ‘nadeel’ zou niet opwegen tegen het voordeel van het massaal vaccineren met AstraZeneca, in strijd tegen het coronavirus. Vrouwen die jonger zijn dan 60 jaar worden momenteel niet gevaccineerd met AstraZeneca. Bekijk het oordeel van EMA over AstraZeneca in de video hierboven. Jan Boskamp ontvangt onder luid protest AstraZeneca-vaccin: "Zit je te liegen?!" Bekijk deze video » Op1 gemist? Hugo de Jonge over Janssen-vaccin: "EMA heeft nog weinig gegevens" Bekijk deze video »
Live :
Kijk LIVE: EMA komt met nieuw oordeel over coronavaccin AstraZeneca

Kijk op vrijdag 23 april vanaf 16.00 uur LIVE naar het oordeel van EMA over AstraZeneca.

Het Europees geneesmiddelenbureau EMA komt vrijdagmiddag met een nieuw oordeel over het coronavaccin AstraZeneca. Eerder werd al bekendgemaakt dat er een zeer klein risico is bij dit vaccin op trombose. Maar dit ‘nadeel’ zou niet opwegen tegen het voordeel van het massaal vaccineren met AstraZeneca, in strijd tegen het coronavirus. Vrouwen die jonger zijn dan 60 jaar worden momenteel niet gevaccineerd met AstraZeneca.

Bekijk het oordeel van EMA over AstraZeneca in de video hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Kijk LIVE: EMA komt met nieuw oordeel over coronavaccin AstraZeneca of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier