First & Last: Britt is dol op 'geniale kandidate Chantal van het zaad’

First & Last: Britt is dol op 'geniale kandidate Chantal van het zaad’

Vanavond kun je voor het eerst kijken naar het nieuwe programma First & Last. Martien Meiland en Britt Dekker presenteren deze show, hierin vallen elke keer de eerste en de laatste van het spel af. Het draait dus om geluk, maar ook zeker om inschattingsvermogen. De presentatoren kijken in ieder geval al uit naar hun show. Zo is Britt gek op 'geniale kandidate Chantal van het zaad'. “Die wil zo snel mogelijk een kind”, aldus Martien.

Bekijk de beelden van First & Last in de video hieronder.

De nieuwe spelshow First & Last is vanaf vrijdag 23 april wekelijks rond 21.20 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van First & Last terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>First &amp; Last</em>: Britt is dol op 'geniale kandidate Chantal van het zaad’ Vanavond kun je voor het eerst kijken naar het nieuwe programma First & Last. Martien Meiland en Britt Dekker presenteren deze show, hierin vallen elke keer de eerste en de laatste van het spel af. Het draait dus om geluk, maar ook zeker om inschattingsvermogen. De presentatoren kijken in ieder geval al uit naar hun show. Zo is Britt gek op 'geniale kandidate Chantal van het zaad'. “Die wil zo snel mogelijk een kind”, aldus Martien. Bekijk de beelden van First & Last in de video hieronder. De nieuwe spelshow First & Last is vanaf vrijdag 23 april wekelijks rond 21.20 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van First & Last terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Martien Meiland oefent met Britt Dekker: ''Wat zien we er goed uit samen!'' Bekijk deze video » Geen empathie van Martien Meiland in First & Last: 'Directeur of niet, mij niet bellen' Bekijk deze video »


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op First & Last: Britt is dol op 'geniale kandidate Chantal van het zaad’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier