Songfestival: bekijk overzicht Nederlandse acts, van Sieneke tot Duncan Laurence

Songfestival: bekijk overzicht Nederlandse acts, van Sieneke tot Duncan Laurence

Nederland heeft een rijke Songfestivalgeschiedenis, al was ons land de afgelopen jaren niet altijd even succesvol. Anouk kreeg het in 2013 na vele jaren voor elkaar om met Birds de finale te bereiken, daarna kwamen meer successen van onder anderen de Common Linnets en natuurlijk de winst van Duncan Laurence in 2019.

Lees verder onder de video.

Songfestival: bekijk overzicht <em>Nederlandse acts</em>, van Sieneke tot Duncan Laurence Nederland heeft een rijke Songfestivalgeschiedenis, al was ons land de afgelopen jaren niet altijd even succesvol. Anouk kreeg het in 2013 na vele jaren voor elkaar om met Birds de finale te bereiken, daarna kwamen meer successen van onder anderen de Common Linnets en natuurlijk de winst van Duncan Laurence in 2019. Lees verder onder de video. Beelden uit oude doos SongfestivalDit jaar organiseert Nederland daarom het Eurovisie Songfestival, dat vanaf 18 mei plaatsvindt in Rotterdam. Tot die tijd moeten we het nog even doen met beelden uit de oude doos van de Nederlandse Songfestival-geschiedenis, met onder anderen de Toppers, Sieneke, OG3NE en Treble… Bekijk de beelden van Nederland op het Songfestival hierboven. Lees hier alles over het Eurovisie Songfestival, dat op 18, 20 & 22 mei zal plaatsvinden in Rotterdam. Davina Michelle in RTL Boulevard: "Volgend jaar misschien zelf meedoen aan Eurovisie Songfestival" Bekijk deze video » LuckyTV: koning Willy wil graag "vrouwelijk schoon" zien bij Songfestival Bekijk deze video »
Songfestival :
Songfestival: bekijk overzicht Nederlandse acts, van Sieneke tot Duncan Laurence

Beelden uit oude doos Songfestival
Dit jaar organiseert Nederland daarom het Eurovisie Songfestival, dat vanaf 18 mei plaatsvindt in Rotterdam. Tot die tijd moeten we het nog even doen met beelden uit de oude doos van de Nederlandse Songfestival-geschiedenis, met onder anderen de Toppers, Sieneke, OG3NE en Treble…

Bekijk de beelden van Nederland op het Songfestival hierboven. Lees hier alles over het Eurovisie Songfestival, dat op 18, 20 & 22 mei zal plaatsvinden in Rotterdam.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Songfestival: bekijk overzicht Nederlandse acts, van Sieneke tot Duncan Laurence of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier