The Voice Kids: Soufiane zorgt voor emotionele Sanne met Ik Hou Van Mij

The Voice Kids: Soufiane zorgt voor emotionele Sanne met Ik Hou Van Mij

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van The Voice Kids van vrijdag 23 april. Je kunt ook de hele uitzending van The Voice Kids van 23 april terugkijken bij Gids.tv.

Soufiane krijgt één van de coaches aan het huilen met zijn versie van het nummer 'Ik Hou Van Mij' van Harrie Jekkers. Sanne is diep onder de indruk van de kleine zanger. Niet alleen Sanne, alle coaches draaien voor Soufiane.

<em>The Voice Kids</em>: Soufiane zorgt voor emotionele Sanne met <em>Ik Hou Van Mij</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van The Voice Kids van vrijdag 23 april. Je kunt ook de hele uitzending van The Voice Kids van 23 april terugkijken bij Gids.tv. Soufiane krijgt één van de coaches aan het huilen met zijn versie van het nummer 'Ik Hou Van Mij' van Harrie Jekkers. Sanne is diep onder de indruk van de kleine zanger. Niet alleen Sanne, alle coaches draaien voor Soufiane. EmotioneelAlle coaches draaien voor de Soufiane, maar er is eentje die wel erg onder de indruk is van hem. Sanne kan haar tranen niet bedwingen en draait ook als eerste. Ali B noemt hem 'uitzonderlijk'. Toch kiest de zanger voor coach Sanne om zijn avontuur mee te vervolgen. The Voice Kids gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van The Voice Kids terugkijken bij Gids.tv.
The Voice :
The Voice Kids: Soufiane zorgt voor emotionele Sanne met Ik Hou Van Mij

Emotioneel
Alle coaches draaien voor de Soufiane, maar er is eentje die wel erg onder de indruk is van hem. Sanne kan haar tranen niet bedwingen en draait ook als eerste. Ali B noemt hem 'uitzonderlijk'. Toch kiest de zanger voor coach Sanne om zijn avontuur mee te vervolgen.

The Voice Kids gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van The Voice Kids terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op The Voice Kids: Soufiane zorgt voor emotionele Sanne met Ik Hou Van Mij of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier