First & Last aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

First & Last aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

First & Last aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending Alle fragmenten uit deze uitzending First & Last: Britt is dol op 'geniale kandidate Chantal van het zaad’ Bekijk deze video » First & Last: Chantal wil ‘zaad tot zich nemen’ als ze binnen jaar geen baby heeft Bekijk deze video » First & Last: Martien weigert kandidaat in container op te sluiten: ‘Dat vind ik lullig!’ Bekijk deze video » In de nieuwe spelshow First & Last moeten de deelnemers in elke ronde niet als eerste en niet als laatste eindigen om door te gaan. De afleveringen zijn elke vrijdag om 21:30 uur op SBS6. ChaotischOnder de humoristische en soms wat chaotische leiding van het nieuwe presentatieduo Martien Meiland en Britt Dekker gaan elf kandidaten de strijd met elkaar aan. GelukIn de ludieke spellen moete de deelnemers het hebben van hun inschattingsvermogen en timing, maar vooral een grote dosis geluk. In vijf verschillende rondes valt steeds de nummer één en laatst af. FinalespelIn de laatste ronde spelen de drie overgebleven deelnemers het finalespel, waarbij een van hen een geldbedrag tot maximaal 25 duizend euro kan winnen. Zien: Martien Meiland en Britt Dekker presenteren nieuw programma 'First & Last' Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier bij KIJK.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

In de nieuwe spelshow First & Last moeten de deelnemers in elke ronde niet als eerste en niet als laatste eindigen om door te gaan. De afleveringen zijn elke vrijdag om 21:30 uur op SBS6.

Chaotisch
Onder de humoristische en soms wat chaotische leiding van het nieuwe presentatieduo Martien Meiland en Britt Dekker gaan elf kandidaten de strijd met elkaar aan.

Geluk
In de ludieke spellen moete de deelnemers het hebben van hun inschattingsvermogen en timing, maar vooral een grote dosis geluk. In vijf verschillende rondes valt steeds de nummer één en laatst af.

Finalespel
In de laatste ronde spelen de drie overgebleven deelnemers het finalespel, waarbij een van hen een geldbedrag tot maximaal 25 duizend euro kan winnen.

Bekijk hier alle video's en artikelen van First & Last

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op First & Last of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier