Ik vertrek: Even weg gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Ik vertrek: Even weg gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Ik vertrek: Even weg gemist? Bekijk hier de hele uitzending In de tweede aflevering van Ik Vertrek: Even Weg gaan opnieuw twee oud-deelnemers van Ik Vertrek op bezoek bij elkaar. Met deze week stellen uit Frankrijk en Spanje. ValenciaCosmas en Nicole vieren vakantie bij Bart en Christa, die zich na heel wat omzwervingen op een boot in de haven van Valencia hebben gevestigd. Van wijnproeverijen, tot een fietstocht door de stad; Bart en Christa doen alles om het hun gasten naar de zin te maken. EnerverendOok het bezoek van Bart en Christa aan het vakantieverblijf van Cosmas en Nicole in Zuid-Frankrijk belooft behoorlijk enerverend te worden. Hond Louis besluit het antieke meubilair te gebruiken als plaspaal, en als Bart en Christa worden uitgenodigd om deel te nemen aan een dansworkshop, wordt zelfs Bart een beetje verlegen. Ik Vertrek gemist? René van familie Knops pakt oude baantje weer op Bekijk deze video » Dinsdag in Ik vertrek: Marc en Madelon hebben geen idee welk vlees ze kopen Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

In de tweede aflevering van Ik Vertrek: Even Weg gaan opnieuw twee oud-deelnemers van Ik Vertrek op bezoek bij elkaar. Met deze week stellen uit Frankrijk en Spanje.

Valencia
Cosmas en Nicole vieren vakantie bij Bart en Christa, die zich na heel wat omzwervingen op een boot in de haven van Valencia hebben gevestigd. Van wijnproeverijen, tot een fietstocht door de stad; Bart en Christa doen alles om het hun gasten naar de zin te maken.

Enerverend
Ook het bezoek van Bart en Christa aan het vakantieverblijf van Cosmas en Nicole in Zuid-Frankrijk belooft behoorlijk enerverend te worden. Hond Louis besluit het antieke meubilair te gebruiken als plaspaal, en als Bart en Christa worden uitgenodigd om deel te nemen aan een dansworkshop, wordt zelfs Bart een beetje verlegen.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Ik vertrek: Even weg gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier