Sterren op het Doek met Hadewych Minis gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Sterren op het Doek met Hadewych Minis gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Sterren op het Doek met Hadewych Minis gemist? Bekijk hier de hele uitzending Alle fragmenten uit deze uitzending Hadewych Minis in Sterren Op Het Doek: ‘Mijn man kan mij niet schilderen’ Bekijk deze video » Sterren Op Het Doek: Hadewych Minis had groot portret ongemakkelijk gevonden Bekijk deze video » Actrice en zangeres Hadewych Minis wordt deze week geportretteerd door drie kunstenaars in Sterren op het Doek. Ondertussen is ze openhartig in gesprek met presentator Özcan Akyol. SoloshowsNa een succesvolle carrière als actrice, met twee Gouden Kalveren op zak, besluit Hadewych Minis de stap te wagen naar soloshows als zangeres en muzikant. Hechte bandIn de Kleine Komedie vertelt ze Özcan Akyol in het bijzijn van drie getalenteerde kunstenaars over de hechte band met haar moeder en het effect van de scheiding van haar ouders op haar als jong meisje. AngstenOok spreekt ze openhartig over hoe ze haar angsten overwint en toch elke keer in het diepe springt. Sterren Op Het Doek: kunstenaar schildert niet maar schrijft over Frank Boeijen Bekijk deze video » Sterren Op Het Doek: verwarring bij onthulling welk portret Frank Boeijen kiest Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Actrice en zangeres Hadewych Minis wordt deze week geportretteerd door drie kunstenaars in Sterren op het Doek. Ondertussen is ze openhartig in gesprek met presentator Özcan Akyol.

Soloshows
Na een succesvolle carrière als actrice, met twee Gouden Kalveren op zak, besluit Hadewych Minis de stap te wagen naar soloshows als zangeres en muzikant.

Hechte band
In de Kleine Komedie vertelt ze Özcan Akyol in het bijzijn van drie getalenteerde kunstenaars over de hechte band met haar moeder en het effect van de scheiding van haar ouders op haar als jong meisje.

Angsten
Ook spreekt ze openhartig over hoe ze haar angsten overwint en toch elke keer in het diepe springt.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Sterren op het doek

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Sterren op het Doek met Hadewych Minis gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier