Beau: David Jongen (Zuyderland Ziekenhuis) waarschuwt voor code zwart

Beau: David Jongen (Zuyderland Ziekenhuis) waarschuwt voor code zwart

Hieronder zie je een fragment uit Beau van vrijdag 23 april. Je kunt ook deze hele uitzending van Beau terugkijken op Gids.tv.

Er gaat naar verwachting aankomende week worden versoepeld, maar dit betekent niet dat het goed gaat in de zorg. Bestuursvoorzitter David Jongen van het Limburgse Zuyderland Ziekenhuis vertelt bij Beau hoe ernstig de situatie nu is in zijn ziekenhuis. “Ik heb echt hele grote zorgen”, aldus Jongen. “Als dit niet heel snel omlaag gaat, ben ik het helemaal met Gommers eens, dan gaan we de komende dagen in code zwart terechtkomen.”

Bekijk het fragment van Beau in de video hieronder. Heb je Beau gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

<em>Beau</em>: David Jongen (Zuyderland Ziekenhuis) waarschuwt voor code zwart Hieronder zie je een fragment uit Beau van vrijdag 23 april. Je kunt ook deze hele uitzending van Beau terugkijken op Gids.tv. Er gaat naar verwachting aankomende week worden versoepeld, maar dit betekent niet dat het goed gaat in de zorg. Bestuursvoorzitter David Jongen van het Limburgse Zuyderland Ziekenhuis vertelt bij Beau hoe ernstig de situatie nu is in zijn ziekenhuis. “Ik heb echt hele grote zorgen”, aldus Jongen. “Als dit niet heel snel omlaag gaat, ben ik het helemaal met Gommers eens, dan gaan we de komende dagen in code zwart terechtkomen.” Bekijk het fragment van Beau in de video hieronder. Heb je Beau gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Beau: David Jongen (Zuyderland Ziekenhuis) waarschuwt voor code zwart


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Beau: David Jongen (Zuyderland Ziekenhuis) waarschuwt voor code zwart of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier