LEGO Masters: deelnemers onder de indruk van Star Wars-brickroom

LEGO Masters: deelnemers onder de indruk van Star Wars-brickroom

Vanavond heeft LEGO Masters een bijzonder thema, namelijk Star Wars. Hiervoor is de brickroom ook in een nieuw jasje gestoken, de hele bouwkamer staat namelijk in het teken van de epische filmreeks en daarvan zijn de deelnemers behoorlijk onder de indruk.

Bekijk de beelden van de nieuwe aflevering van LEGO Masters in de video hieronder.

LEGO Masters is elke zaterdag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van LEGO Masters terugkijken bij Gids.tv.

<em>LEGO Masters</em>: deelnemers onder de indruk van <em>Star Wars</em>-brickroom Vanavond heeft LEGO Masters een bijzonder thema, namelijk Star Wars. Hiervoor is de brickroom ook in een nieuw jasje gestoken, de hele bouwkamer staat namelijk in het teken van de epische filmreeks en daarvan zijn de deelnemers behoorlijk onder de indruk. Bekijk de beelden van de nieuwe aflevering van LEGO Masters in de video hieronder. LEGO Masters is elke zaterdag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van LEGO Masters terugkijken bij Gids.tv. Zaterdag in LEGO Masters: "Ik weet niets van Star Wars" Bekijk deze video » LEGO Masters in teken van Star Wars: bekijk eerste beelden met echte Stormtroopers Bekijk deze video »


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op LEGO Masters: deelnemers onder de indruk van Star Wars-brickroom of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier