Hadewych Minis in Sterren Op Het Doek: ‘Mijn man kan mij niet schilderen’

Hadewych Minis in Sterren Op Het Doek: ‘Mijn man kan mij niet schilderen’

Zaterdag is Hadewych Minis te gast in Sterren Op Het Doek. Ze is erg benieuwd naar hoe de portretten eruit komen te zien en praat hierover met de kunstenaars terwijl ze haar beeld proberen vast te leggen. “Mijn man schildert ook heel veel. Maar het lukt hem niet om mij te schilderen”, vertelt de actrice. “Dus ik ben benieuwd of het jullie wel lukt.”

Bekijk het fragment van Sterren Op Het Doek hieronder.

Sterren Op Het Doek is elke zaterdag om 20.35 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van Sterren op het doek terugkijken bij Gids.tv.

Hadewych Minis in <em>Sterren Op Het Doek</em>: ‘Mijn man kan mij niet schilderen’ Zaterdag is Hadewych Minis te gast in Sterren Op Het Doek. Ze is erg benieuwd naar hoe de portretten eruit komen te zien en praat hierover met de kunstenaars terwijl ze haar beeld proberen vast te leggen. “Mijn man schildert ook heel veel. Maar het lukt hem niet om mij te schilderen”, vertelt de actrice. “Dus ik ben benieuwd of het jullie wel lukt.” Bekijk het fragment van Sterren Op Het Doek hieronder. Sterren Op Het Doek is elke zaterdag om 20.35 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van Sterren op het doek terugkijken bij Gids.tv. Sterren Op Het Doek: kunstenaar schildert niet maar schrijft over Frank Boeijen Bekijk deze video » Sterren Op Het Doek: verwarring bij onthulling welk portret Frank Boeijen kiest Bekijk deze video »


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Hadewych Minis in Sterren Op Het Doek: ‘Mijn man kan mij niet schilderen’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV