Bekijk de beelden: Spelers SC Cambuur vieren feest in kleedkamer na kampioenschap

Bekijk de beelden: Spelers SC Cambuur vieren feest in kleedkamer na kampioenschap

Na het denderende promotiefeest van vorige week kon gisteren de vlag nog een keer uit bij SC Cambuur. Door de 2-4 winst op Jong AZ werd de ploeg uit Leeuwarden gisteren bekroond tot kampioen van de Keuken Kampioen Divisie. En dat werd al snel na de wedstrijd gevierd door spelers en staf.

Tekst gaat verder onder de video.

Bekijk de beelden: Spelers <em>SC Cambuur</em> vieren feest in kleedkamer na <em>kampioenschap</em> Na het denderende promotiefeest van vorige week kon gisteren de vlag nog een keer uit bij SC Cambuur. Door de 2-4 winst op Jong AZ werd de ploeg uit Leeuwarden gisteren bekroond tot kampioen van de Keuken Kampioen Divisie. En dat werd al snel na de wedstrijd gevierd door spelers en staf. Tekst gaat verder onder de video. Ontlading in kleedkamerDe ploeg van trainer Henk de Jong won gisteren overtuigend met 2-4 tegen Jong AZ. Door de overwinning van Cambuur en het puntenverlies van De Graafschap kan de ploeg uit Leeuwaarden niet meer ingehaald worden in de strijd om het kampioenschap. De spelers van SC Cambuur maakte er gisteren een groot feest van in de kleedkamer, zelfs trainer Henk de jong stond te dansen op tafel. Bekijk de beelden van SC Cambuur hierboven. Bekijk ook Samenvatting De Graafschap - Cambuur Leeuwarden (Keuken Kampioen Divisie) Bekijk deze video » Zien: Groot feest in Leeuwarden om winterkampioenschao Cambuur (video) Bekijk deze video » Zien: Leeuwarden viert feest nadat Cambuur de Eredivisie niet meer kan ontlopen Bekijk deze video »
Voetbal :
Bekijk de beelden: Spelers SC Cambuur vieren feest in kleedkamer na kampioenschap

Ontlading in kleedkamer
De ploeg van trainer Henk de Jong won gisteren overtuigend met 2-4 tegen Jong AZ. Door de overwinning van Cambuur en het puntenverlies van De Graafschap kan de ploeg uit Leeuwaarden niet meer ingehaald worden in de strijd om het kampioenschap. De spelers van SC Cambuur maakte er gisteren een groot feest van in de kleedkamer, zelfs trainer Henk de jong stond te dansen op tafel.

Bekijk de beelden van SC Cambuur hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Bekijk de beelden: Spelers SC Cambuur vieren feest in kleedkamer na kampioenschap of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier