Video: Honkbalcommentator in Amerika vangt bal met zijn blote handen

Video: Honkbalcommentator in Amerika vangt bal met zijn blote handen

Opmerkelijke beelden uit de Verenigde Staten, honkbalcommentator Geoff Haxton vangt een honkbal die met hoge snelheid op hem af komt. De commentator was verslag aan het doen tijdens de wedstrijd tot een honkbal opeens recht op hem af komt, Geoff twijfelt geen moment en vangt de bal met zijn blote handen: “My hand hurts so bad right now!”

Bekijk het fragment van de NOS hieronder.

Video: <em>Honkbalcommentator</em> in Amerika vangt <em>bal</em> met zijn blote handen Opmerkelijke beelden uit de Verenigde Staten, honkbalcommentator Geoff Haxton vangt een honkbal die met hoge snelheid op hem af komt. De commentator was verslag aan het doen tijdens de wedstrijd tot een honkbal opeens recht op hem af komt, Geoff twijfelt geen moment en vangt de bal met zijn blote handen: “My hand hurts so bad right now!” Bekijk het fragment van de NOS hieronder. Bekijk ook Honkbalwedstrijd loopt uit op gevecht: bekijk de beelden Bekijk deze video » Zien: Nederlands honkbalteam dreigt Olympische Spelen te missen door corona Bekijk deze video »


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Video: Honkbalcommentator in Amerika vangt bal met zijn blote handen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier