Zien: PSV komt met mooi eerbetoon voor overleden Willy van der Kuijlen

Zien: PSV komt met mooi eerbetoon voor overleden Willy van der Kuijlen

Vorige week overleed oud-profvoetballer Willy van der Kuijlen op 74-jarige leeftijd. Het clubicoon 'Mister PSV' leed aan de ziekte van Alzheimer en gaat de boeken in als één van de beste spelers die ooit bij de ploeg uit Eindhoven heeft gespeeld. Op Twitter plaatst PSV een prachtig filmpje waarin ze een ode brengen aan Van der Kuijlen.

Bekijk de beelden van PSV hieronder.

Zien: <em>PSV</em> komt met mooi <em>eerbetoon</em> voor overleden <em>Willy van der Kuijlen</em> Vorige week overleed oud-profvoetballer Willy van der Kuijlen op 74-jarige leeftijd. Het clubicoon 'Mister PSV' leed aan de ziekte van Alzheimer en gaat de boeken in als één van de beste spelers die ooit bij de ploeg uit Eindhoven heeft gespeeld. Op Twitter plaatst PSV een prachtig filmpje waarin ze een ode brengen aan Van der Kuijlen. Bekijk de beelden van PSV hieronder. Bekijk ook Willy van der Kuijlen overleden: bekijk een van zijn laatste interviews Bekijk deze video » Ode aan PSV-held Willy van der Kuijlen door Hans van Breukelen in De Vooravond Bekijk deze video »
Voetbal :
Zien: PSV komt met mooi eerbetoon voor overleden Willy van der Kuijlen


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: PSV komt met mooi eerbetoon voor overleden Willy van der Kuijlen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier