Zoon Paul de Leeuw is héél eerlijk in Hoge Bomen: "Ik ben niet echt fan van zijn muziek"

Zoon Paul de Leeuw is héél eerlijk in Hoge Bomen: "Ik ben niet echt fan van zijn muziek"

Paul de Leeuw is te gast aan de piano bij Jeroen van der Boom en daarnaast krijgen ze ook gezelschap van een speciale gast, zijn zoon. De jongen is even héél eerlijk over het werk van Paul de Leeuw.

Zoon <em>Paul de Leeuw</em> is héél eerlijk in <em>Hoge Bomen</em>: &quot;Ik ben niet echt fan van zijn muziek&quot; Paul de Leeuw is te gast aan de piano bij Jeroen van der Boom en daarnaast krijgen ze ook gezelschap van een speciale gast, zijn zoon. De jongen is even héél eerlijk over het werk van Paul de Leeuw. Geen fanZo vindt hij echt niet alles wat zijn vader doet fantastisch: "Ik ben niet echt fan van zijn muziek bijvoorbeeld." Ook de talkshows die de Leeuw doet, trekken hem ook niet echt. Dat is vast een kwestie van smaak, je kunt natuurlijk ook niet overal fan van zijn! Hoge Bomen is elke zaterdag rond 21.50 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Hoge Bomen terugkijken bij Gids.tv en KIJK.nl. Bekijk ook Zien: Paul de Leeuw introduceert zijn eigen podcast ‘De Leeuw Lult’ Bekijk deze video » Op1: ongemakkelijke stilte als Paul de Leeuw gast Davina Michelle aankondigt Bekijk deze video »

Geen fan
Zo vindt hij echt niet alles wat zijn vader doet fantastisch: "Ik ben niet echt fan van zijn muziek bijvoorbeeld." Ook de talkshows die de Leeuw doet, trekken hem ook niet echt. Dat is vast een kwestie van smaak, je kunt natuurlijk ook niet overal fan van zijn!

Hoge Bomen is elke zaterdag rond 21.50 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Hoge Bomen terugkijken bij Gids.tv en KIJK.nl.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zoon Paul de Leeuw is héél eerlijk in Hoge Bomen: "Ik ben niet echt fan van zijn muziek" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier