Video: Nederlandse politici slachtoffer van deepfake?

Video: Nederlandse politici slachtoffer van deepfake?

Nederlandse politici zijn flink voor de gek gehouden. Zij dachten namelijk een videogesprek te hebben met Rus Leonid Volkov, maar dat gesprek bleek nep te zijn. Dat zou te maken kunnen hebben met deepfake waarbij je het gezicht van iemand anders op jouw gezicht kunt plakken. Hierdoor kun jij alles zeggen door de mond van dit persoon.

Bekijk de video van het jeugdjournaal hieronder.

Video: <em>Nederlandse politici</em> slachtoffer van deepfake? Nederlandse politici zijn flink voor de gek gehouden. Zij dachten namelijk een videogesprek te hebben met Rus Leonid Volkov, maar dat gesprek bleek nep te zijn. Dat zou te maken kunnen hebben met deepfake waarbij je het gezicht van iemand anders op jouw gezicht kunt plakken. Hierdoor kun jij alles zeggen door de mond van dit persoon. Bekijk de video van het jeugdjournaal hieronder. Bekijk ook Zien: Turnsters zijn klaar met blote turnpakjes en komen met statement Bekijk deze video » Video: kinderen met autisme uitgenodigd bij wedstrijd NAC - Excelsior Bekijk deze video »
Nieuws :
Video: Nederlandse politici slachtoffer van deepfake?


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Video: Nederlandse politici slachtoffer van deepfake? of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier