Samenvatting Mainz 05 - Bayern München (Bundesliga)

Samenvatting Mainz 05 - Bayern München (Bundesliga)

Samenvatting <em>Mainz 05 - Bayern München</em> (Bundesliga) De wedstrijd tussen Mainz en Bayern München in de Bundesliga is geëindigd in een overwinning voor Mainz. Al in de derde minuut scoorde Robin Quaison voor Mainz en in de 37e minuut was dit Jonathan Burkardt. Bayern kwam in de verlenging nog terug met een doelpunt van Robert Lewandowski, maar dat mocht niet meer baten voor de overwinning. Die pakt Mainz met 2-1. Bekijk de samenvatting van Mainz 05 - Bayern München hierboven terug. Bekijk ook Samenvatting Bayern München - Union Berlin (Bundesliga) Bekijk deze video » Samenvatting Borussia Dortmund - Werder Bremen (Bundesliga) Bekijk deze video » Samenvatting Wolfsburg - Borussia Dortmund (Bundesliga) Bekijk deze video »
Voetbal :
Samenvatting Mainz 05 - Bayern München (Bundesliga)

De wedstrijd tussen Mainz en Bayern München in de Bundesliga is geëindigd in een overwinning voor Mainz. Al in de derde minuut scoorde Robin Quaison voor Mainz en in de 37e minuut was dit Jonathan Burkardt. Bayern kwam in de verlenging nog terug met een doelpunt van Robert Lewandowski, maar dat mocht niet meer baten voor de overwinning. Die pakt Mainz met 2-1.

Bekijk de samenvatting van Mainz 05 - Bayern München hierboven terug.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Samenvatting Mainz 05 - Bayern München (Bundesliga) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV