Bijzondere onthullingen in nieuw boek: Koningin Maxima wilde "man van stand"

Bijzondere onthullingen in nieuw boek: Koningin Maxima wilde "man van stand"

Komend jaar wordt onze Koningin Maxima 50 jaar en dat betekent dat er flink gegraven wordt in haar verleden. Zowel in Argentinië als in Nederland.

Bijzondere onthullingen in nieuw boek: <em>Koningin Maxima</em> wilde &quot;man van stand&quot; Komend jaar wordt onze Koningin Maxima 50 jaar en dat betekent dat er flink gegraven wordt in haar verleden. Zowel in Argentinië als in Nederland. In een gloednieuw boek komen een aantal bijzondere onthullingen naar boven: Zo hadden de meeste van haar partners "een bepaalde stand". ArgentiniëUiteraard gaat het boek ook over het verleden van Maxima en haar vader: "Er worden wel een aantal pittige uitspraken gedaan." Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Bekijk ook Máxima miste Google Translate bij aankomt in Nederland: "Ik liep rond met grote Van Dale"(video) Bekijk deze video » Zien: Koninklijke familie gaat spectaculaire entree maken op Koningsdag Bekijk deze video »
Royals :
Bijzondere onthullingen in nieuw boek: Koningin Maxima wilde "man van stand"

In een gloednieuw boek komen een aantal bijzondere onthullingen naar boven: Zo hadden de meeste van haar partners "een bepaalde stand".

Argentinië
Uiteraard gaat het boek ook over het verleden van Maxima en haar vader: "Er worden wel een aantal pittige uitspraken gedaan."

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Bijzondere onthullingen in nieuw boek: Koningin Maxima wilde "man van stand" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier