Even Tot Hier gemist? Luister het lied Jaap van Dissel-moe

Even Tot Hier gemist? Luister het lied Jaap van Dissel-moe

Meer dan een jaar was hij Mister Corona. Al het beleid werd op hem gebaseerd. Hij was leidend. En nu? Nu zijn ze ineens Jaap van Dissel-moe. Beluister het Jaap van Dissel-moe lied uit Even Tot Hier hieronder.

Even Tot Hier is elke zaterdag om 21:30 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Even Tot Hier terugkijken bij Gids.tv.

<em>Even Tot Hier</em> gemist? Luister het lied <em>Jaap van Dissel-moe</em> Meer dan een jaar was hij Mister Corona. Al het beleid werd op hem gebaseerd. Hij was leidend. En nu? Nu zijn ze ineens Jaap van Dissel-moe. Beluister het Jaap van Dissel-moe lied uit Even Tot Hier hieronder. Even Tot Hier is elke zaterdag om 21:30 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Even Tot Hier terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Even tot hier gemist? De mondkapjesplicht in één minuut Bekijk deze video » Thierry Baudet deelt verwijderde video: ''Jaap van Dissel geeft toe: corona niets meer dan heftige griep'' Bekijk deze video »
TV :
Even Tot Hier gemist? Luister het lied Jaap van Dissel-moe


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Even Tot Hier gemist? Luister het lied Jaap van Dissel-moe of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier