Even Tot Hier gemist? Mark Rutte & Gert-Jan Segers in romance video

Even Tot Hier gemist? Mark Rutte & Gert-Jan Segers in romance video

Op TikTok is een video over Rob Jetten & Jesse Klaver erg populair. Vooral in het buitenland. Er is natuurlijk niks van waar, van de romance tussen die twee. Maar veel kijkers kreeg het wel. In het programma Even Tot Hier laten ze een nieuwe romance zien in de Tweede Kamer, en dat is #mertjan. De twee hoofdrolspelers zijn Mark Rutte en Gert-jan Segers.

Even Tot Hier is elke zaterdag om 21:30 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Even Tot Hier terugkijken bij Gids.tv.

<em>Even Tot Hier</em> gemist? <em>Mark Rutte</em> &amp; <em>Gert-Jan Segers</em> in romance video Op TikTok is een video over Rob Jetten & Jesse Klaver erg populair. Vooral in het buitenland. Er is natuurlijk niks van waar, van de romance tussen die twee. Maar veel kijkers kreeg het wel. In het programma Even Tot Hier laten ze een nieuwe romance zien in de Tweede Kamer, en dat is #mertjan. De twee hoofdrolspelers zijn Mark Rutte en Gert-jan Segers. Even Tot Hier is elke zaterdag om 21:30 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Even Tot Hier terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Even Tot Hier gemist? Luister het lied Jaap van Dissel-moe Bekijk deze video » Beluister Poetin-lied uit Even Tot Hier: "Als een arrogante baviaan" Bekijk deze video »
TV :
Even Tot Hier gemist? Mark Rutte & Gert-Jan Segers in romance video


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Even Tot Hier gemist? Mark Rutte & Gert-Jan Segers in romance video of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier